Vánoční stuhy pro Vaši lepší orientaci nově nabízíme ve dvou kategoriích. Stuhy navinuté na cívkách a stuhy skládané.Obojí najdete v kategorii Vánoční stuhy nebo prostě jen klikněte ZDE.
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
07.09.2022
Vánoční stuhy
Vánoční látkové stuhy nabízíme na našem e-shopu po celý rok, ale ta hlavní sezóna tohoto druhu teprve přijde. Letos máme pro Vás novinku, opravdu velk... číst celé
31.03.2022
Stuhy látkové, jednobarevné či s potiskem, svatební stuhy i stuhy na vánoce.
Láhev sektu a dobrá čokoláda předaná oslavenci v igelitce taky potěší, ale velký dojem neudělá. Přitom stačí tak málo a jste za opravdovou hvězdu. Sta... číst celé
26.05.2022
Svatební stuhy
Svatbu bez svatební látkové stuhy si lze opravdu jen tězko představit. Ať už jde o tenkou látkovou stužku na přízdobu na klopách obleků svatebčanů, ne... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
19.09.2022
Black Christmas
Black Christmas - když máte rádi černou číst celé
07.09.2022
Stahovací látkové stuhy - novinka
Kvalitní látkové stahovací stuhy Susifix - novinka v našem sortimentu! číst celé
18.06.2022
Konec školního roku se blíží
A je tady zase ta chvíle, kdy je třeba projevit milým učitelkám a učitelům našich dětí, trochu vděčnosti za to, jak se o ně celý rok starali a že to z... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti AdamOliver s.r.o., se sídlem Klatovská třída 1246/65,Plzeň, 301 00, identifikační číslo: 02601575, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Plzni, spisová značka C 29416, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Black Christmas
19.09.2022
Black Christmas
Black Christmas - když máte rádi černou číst celé
Stahovací látkové stuhy - novinka
07.09.2022
Stahovací látkové stuhy - novinka
Kvalitní látkové stahovací stuhy Susifix - novinka v našem sortimentu! číst celé
Konec školního roku se blíží
18.06.2022
Konec školního roku se blíží
A je tady zase ta chvíle, kdy je třeba projevit milým učitelkám a učitelům našich dětí, trochu vděčnosti za to, jak se o ně celý rok starali a že to z... číst celé
Díky,že voláte
09.02.2022
Díky,že voláte
Odpověď na telefonický dotaz je pořád rychlejší ,než zdlouhavé psaní číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde nás najdete

AdamOliver s.r.o.

Klatovská třída 1246/65, 301 00 Plzeň 3

Kontakty
Zákaznická podpora StuhyLevně.cz
Zákaznická podpora StuhyLevně.cz
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz