Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
25.10.2021
stuhy nejen látkové
Polypropylenové stuhy jsou prostě klasika , práce s nimi je opravdu jednoduchá , uvázat a pak pomocí nůžek nebo nože lehce přetáhnout a stuha se krásn... číst celé
05.10.2021
Doprava zdarma
Při osobním odběru na našich výdejních místech nemusíte splňovat žádnou minimální výši objednávky a je zdarma. Na výdejním místě v Plzni  v prodejně A... číst celé
26.07.2021
Svatební stuhy
Svatbu bez látkové stuhy si lze opravdu jen tězko představit. Ať už jde o tenkou látkovou stužku na přízdobu na klopách obleků svatebčanů, nebo přízdo... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
25.10.2021
Celofán- papír 2:1
Balení do celofánu je čím dál oblíbenější číst celé
05.10.2021 Náš Tip
Stuhy levně - vánoční obchůdek
Od 12.10. v OC Borská pole Plzeň číst celé
19.09.2021
Vánoce
Vánoce budou brzy číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Celofán- papír 2:1
25.10.2021
Celofán- papír 2:1
Balení do celofánu je čím dál oblíbenější číst celé
Stuhy levně - vánoční obchůdek
05.10.2021 Náš Tip
Stuhy levně - vánoční obchůdek
Od 12.10. v OC Borská pole Plzeň číst celé
Vánoce
19.09.2021
Vánoce
Vánoce budou brzy číst celé
Syndrom "Dárkového koše"
12.05.2021 Náš Tip
Syndrom "Dárkového koše"
Dárkový koš je fenomén, co vždy potěší a nikdy neurazí. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde nás najdete

AdamOliver s.r.o.

Klatovská třída 1246/65, 301 00 Plzeň 3

Kontakty
Zákaznická podpora StuhyLevně.cz
Zákaznická podpora StuhyLevně.cz
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz