Svatý Valentýn je už za dva týdny! Pro Valentýnskou slevu 30% zadejte v nákupním košíku kód VALENTYN30 a dostanete slevu i na již zlevněné zboží. Platí od 1. - 14.2.2023
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
18.01.2023
Novinky Jaro 2023
Novinky nabízíme ve všech kategoriích. Nové jednobarevné látkové stuhy v jarních barvách. Pestrobarevné stuhy s potiskem s jarními motivy květin a mot... číst celé
30.12.2022
VÁNOČNÍ VÝPRODEJ
Máme po Vánocích a právě teď je ten nejlepší čas si doplnit domácí stuhotéky, jak říkáme těm krabicím, plných stuh, stužek, provázků a klubíček, co má... číst celé
29.11.2022
Novinka - velké náviny
Reagujeme  na stále častější poptávku po stuhách ve velkých návinech a od 1.2. je zařazujeme do sortimentu na StuhyLevně.cz. Stuhy organzové, saténové... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
18.01.2023
Valentýn se blíží!
Ještě před tím než budou Velikonoce a ty letošní budou opravdu brzy, čeká nás ještě jeden svátek, kdy se bez hezké stuhy neobejdeme. Svátek svatého ... číst celé
01.01.2023
Nový rok je tady
Advent, Vánoce i oslavy příchodu Nového roku jsou za námi. Možná by se někomu i chtělo říci, zaplať pánbůh, ale bylo to hezké. číst celé
28.11.2022
Malé dárky, ale hezky zabalené
Dnes se mě můj dvanáctiletý syn ptal, co bych o něj chtěl k vánocům. Řekl jsem, že podložku pod myš k počítači. Ano a opravdu bych to chtěl. Takovou d... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes a Opuštěný košík
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes a Opuštěný košík
  1. Udělujete tímto souhlas obchodní společnosti AdamOliver s.r.o. se sídlem Klatovská třída 1246/65,Plzeň, 301 00, identifikační číslo: 02601575, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Plzni, spisová značka C 29416, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@stuhylevne.cz s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa či Opuštěného košíku.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes či Opuštěný košík
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Valentýn se blíží!
18.01.2023
Valentýn se blíží!
Ještě před tím než budou Velikonoce a ty letošní budou opravdu brzy, čeká nás ještě jeden svátek, kdy se bez hezké stuhy neobejdeme. Svátek svatého ... číst celé
Nový rok je tady
01.01.2023
Nový rok je tady
Advent, Vánoce i oslavy příchodu Nového roku jsou za námi. Možná by se někomu i chtělo říci, zaplať pánbůh, ale bylo to hezké. číst celé
Malé dárky, ale hezky zabalené
28.11.2022
Malé dárky, ale hezky zabalené
Dnes se mě můj dvanáctiletý syn ptal, co bych o něj chtěl k vánocům. Řekl jsem, že podložku pod myš k počítači. Ano a opravdu bych to chtěl. Takovou d... číst celé
Black Christmas
10.10.2022
Black Christmas
Black Christmas - když máte rádi černou číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde nás najdete

AdamOliver s.r.o.

Klatovská třída 1246/65, 301 00 Plzeň 3

Kontakty
Zákaznická podpora StuhyLevně.cz
Zákaznická podpora StuhyLevně.cz
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz