Víte, že 68% svateb v ČR se koná od května do září? Svatební sezóna právě začíná! Svatební stuhy s potiskem nebo ražbou najdete v sekci stuhy svatební, tenké stužky v katergorii stužky a provázky, další svatební stuhy v kategorii výhodné náviny.
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
31.03.2022
Stuhy látkové, jednobarevné či s potiskem, svatební stuhy i stuhy na vánoce.
Láhev sektu a dobrá čokoláda předaná oslavenci v igelitce taky potěší, ale velký dojem neudělá. Přitom stačí tak málo a jste za opravdovou hvězdu. Sta... číst celé
29.01.2022
Novinka - velké náviny
Reagujeme  na stále častější poptávku po stuhách ve velkých návinech a od 1.2. je zařazujeme do sortimentu na StuhyLevně.cz. Stuhy organzové, saténové... číst celé
10.01.2022
Doprava zdarma - zásilkovna
novinka v nastavení e-shopu nyní automaticky při překročení objednávky přes 500,- Kč včetně DPH nastaví dopravu zdarma přes zásilkovnu. Na vás již jen... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
16.04.2022 Nové produkty
Stahovací látkové stuhy - novinka jaro 2022
Kvalitní látkové stahovací stuhy Susifix - novinka v našem sortimentu! číst celé
09.02.2022
Díky,že voláte
Odpověď na telefonický dotaz je pořád rychlejší ,než zdlouhavé psaní číst celé
07.11.2021 Nové produkty
papírová stuha - velké překvapení
Přestavujeme novinku v sortimentu, papírovou stuhu. číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti AdamOliver s.r.o., se sídlem Klatovská třída 1246/65,Plzeň, 301 00, identifikační číslo: 02601575, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Plzni, spisová značka C 29416, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Stahovací látkové stuhy - novinka jaro 2022
Stahovací látkové stuhy - novinka jaro 2022
Kvalitní látkové stahovací stuhy Susifix - novinka v našem sortimentu! číst celé
Díky,že voláte
09.02.2022
Díky,že voláte
Odpověď na telefonický dotaz je pořád rychlejší ,než zdlouhavé psaní číst celé
papírová stuha - velké překvapení
papírová stuha - velké překvapení
Přestavujeme novinku v sortimentu, papírovou stuhu. číst celé
Celofán- papír 2:1
Celofán- papír 2:1
Balení do celofánu je čím dál oblíbenější číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Kde nás najdete

AdamOliver s.r.o.

Klatovská třída 1246/65, 301 00 Plzeň 3

Kontakty
Zákaznická podpora StuhyLevně.cz
Zákaznická podpora StuhyLevně.cz
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz